Anticuchos (Kebab De Vită Peruvian)
Anticuchos (kebab de vită Peruvian) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 159 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. Un amestec de sos de piper prăjit, aji amarillo măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare sunt Anticuchos (Kebab De Vită Peruvian), Anticuchos cu sos de ardei galben prăjit (kebab de vită Peruvian), și Anticuchos Peruvian.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti carnea de vită, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; aruncă bine. Acoperiți și răciți 3 ore.
Pentru a pregăti fiery rub, combinați 1 linguriță de boia, 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper, turmeric și pătrunjel.
Scoateți carnea de vită din castron, aruncând marinada. Filetați carnea de vită pe fiecare dintre frigăruile de 6 (10 inci). Apăsați fiery rub pe carne de vită.
Așezați kebab-urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute sau până la gradul dorit de coacere, rotind o dată.
Se servește cu sos de ardei galben prăjit.