Anti-cancer zmeură mango Tilapia
Anti-cancer de zmeură mango Tilapian este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 205 calorii, 35g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți coriandru, zmeură, tilapia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pizza cu mere anti-cancer Washington, Cotlete de porc Anti-cancer cu sos de cireșe, și Kaempferol și un Smoothie "verde" Anti-Ovarian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F.
Așezați fileurile de tilapia pe o foaie de copt antiaderentă sau o foaie de copt căptușită cu folie și ușor pulverizată cu spray de gătit antiaderent.
Coaceți 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Între timp, combinați ingredientele rămase într-un castron mediu nemetalic. Împărțiți peștele între 4 farfurii și acoperiți cu salsa de mango de zmeură.Evaluare
Această rețetă nu a fost evaluată
Ați încercat această rețetă? Conectați-vă la Doctor
Oz.com pentru a-l evalua și pentru a găsi mai multe rețete doar pentru dvs.Autentificare
Această rețetă nu a fost evaluată
Ați încercat această rețetă? Distribuiți evaluarea dvs. mai jos!Vă rugăm să selectați o evaluare
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.