Anghinare și spanac gratinat

Anghinare și spanac gratinat
Anghinarea și spanacul gratinat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 101 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, semințe de coriandru, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Anghinare Gratinate, Baie slabă de spanac cu anghinare, și Salată de spanac cu mere și anghinare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți anghinarea proaspătă. Tăiați frunzele chiar deasupra fundului de anghinare. Aruncați frunzele sau salvați pentru a găti separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 1 1/2 litri de apă, cimbru, coriandru, busuioc și boabe de piper la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați fundurile proaspete de anghinare, acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când fundul este fraged când este străpuns, aproximativ 30 de minute. (Sau adăugați inimi de anghinare congelate și fierbeți până se decongelează și se condimentează, aproximativ 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
4
Scurgeți anghinare. Tăiați fibrele grosiere din Fundul de anghinare, rupeți frunzele rămase și scoateți și aruncați centrele neclare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Așezați anghinare într - o caserolă superficială de 8 sau 9 inci; întoarceți partea inferioară a cupei în sus. Acoperiți anghinarea cu umplutură de spanac și presărați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Coaceți într-un cuptor de 350 până când brânza se rumeneste ușor, aproximativ 35 de minute (45 de minute dacă este răcită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista