Anghinare și sos de măsline herby

Anghinare și sos de măsline herby
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați anghinare și sos de măsline herby. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, roșii, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Loin de miel cu anghinare și vin roșu-sos de măsline Kalamatan, Pui De Muștar Herby Cu Piure De Ulei De Măsline, și Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert una sau două tigăi mari de apă sărată cu jumătățile de lămâie înăuntru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Tăiați tulpina de pe fiecare anghinare și aruncați-o. Fierbeți anghinarea timp de 40-45 de minute până când baza se simte fragedă când este introdus vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Între timp, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Se amestecă sucul de lămâie, uleiul, măslinele, roșiile și ierburile. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Pentru a mânca, scoateți frunzele, înmuiați capătul inferior în sos și aruncați vârfurile frunzelor. Când ajungi la mijloc, răzuiește sufocul păros și mănâncă inima de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista