Anghinare și sos de măsline herby

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați anghinare și sos de măsline herby. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, roșii, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Loin de miel cu anghinare și vin roșu-sos de măsline Kalamatan, Pui De Muștar Herby Cu Piure De Ulei De Măsline, și Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert una sau două tigăi mari de apă sărată cu jumătățile de lămâie înăuntru.
Tăiați tulpina de pe fiecare anghinare și aruncați-o. Fierbeți anghinarea timp de 40-45 de minute până când baza se simte fragedă când este introdus vârful unui cuțit.
Între timp, faceți sosul.
Se amestecă sucul de lămâie, uleiul, măslinele, roșiile și ierburile. Se condimentează cu sare și piper.
Pentru a mânca, scoateți frunzele, înmuiați capătul inferior în sos și aruncați vârfurile frunzelor. Când ajungi la mijloc, răzuiește sufocul păros și mănâncă inima de anghinare.