Anghinare și pui de roșii uscate la soare

Anghinarea și puiul de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 440 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, piper, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor (nu se lipeste) la foc mare până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați piept de pui, partea de sus în jos și gătiți până la auriu, 2 până la 3 minute. Întoarceți puiul.
Adăugați șobolani și usturoi în tigaie cu pui, amestecând ocazional, astfel încât usturoiul să nu ardă, până când șobolanii sunt moi și translucizi, 3 până la 4 minute.
Adăugați bulion de pui, inimi de anghinare, roșii uscate la soare, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper și se fierbe până când amestecul începe să fiarbă, aproximativ 1 minut.
Acoperiți tigaia și puneți-o în cuptor.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când puiul este doar gătit (tăiat pentru a verifica).
Transferați puiul pe o farfurie.
Condimentează inima de anghinare - amestec de roșii uscate la soare cu sare și piper după gust. Împărțiți legumele între 4 farfurii cu margini sau boluri de paste superficiale, acoperiți fiecare cu o bucată de pui și sos de lingură peste toate.
Garnisiți cu busuioc feliat și parmezan.