Anghinare și ouă de lămâie
Anghinarea cu lămâie și ouăle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 126 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Anghinare Cu Ouă Amestecate, Ouă coapte cu anghinare și parmezan, și Ouă fierte moi și anghinare în bulion.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de anghinare, tăiați frunzele și îndepărtați porțiunea fibroasă din Centrul anghinarei, lăsând inima. Feliați inimile.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați feliile de anghinare și usturoiul până când usturoiul începe să devină auriu, aproximativ 5 minute. Amestecați sucul de lămâie, menta, sarea și piperul negru; continuați să gătiți până când feliile de anghinare sunt fragede. Puneți puțină apă în tigaie dacă sucurile se evaporă.
Se toarnă oul bătut în tigaie și se amestecă ușor până când oul este setat și nu curge, 2 sau 3 minute; serviți imediat.