Anghinare și Crab Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați anghinarea și crabul. Această rețetă face 4 porții cu 749 calorii, 23g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți, fund de anghinare, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și ungeți un vas gratinat de 12 inci sau o caserolă cu fețe joase.Se amestecă maiaua, smântâna, pudra de curry și mărarul împreună într-un castron mediu.
Adăugați carnea de crab și anghinarea și amestecați bine.
Răzuiți în vasul gratinat și neteziți blatul. Se presară cu migdalele. Puteți pregăti acest lucru devreme în a doua zi și să păstreze dip acoperit în frigider.
Coaceți scufundarea timp de aproximativ 20 de minute (mai mult dacă a fost refrigerată), până când este fierbinte și clocotește în jurul marginilor.
Serviți-l imediat, cu un teanc de biscuiți și o lingură.Asocierea băuturilor: Donabaum gr Arkulner Veltliner" Johann", Austria. Grassiness-ul lui grincorner completează întotdeauna anghinarea, în timp ce mineralitatea și piperul din acesta vor completa, de asemenea, frumos crabul.