Anghinare și baie verde de Chile
Anghinare și Verde Chile Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 64. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, praf de usturoi, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați maioneza și iaurtul într-un bol mediu, amestecând până se omogenizează.
Adăugați anghinare, ardei iute tocat, 6 linguri Parmezan, praf de usturoi și sos fierbinte, amestecând bine.
Se amestecă amestecul într-un vas de copt de 1 litru acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 25 de minute.
Se presară cu restul de 2 linguri de parmezan. Întoarceți temperatura cuptorului pentru a se fierbe și gătiți 1 până la 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Garnisiți cu felii verzi de chile, dacă doriți.
Se servește cu runde de pâine prăjită Melba sau bețișoare (runde și bețișoare care nu sunt incluse în analiză).