Anghinare înăbușite cu umplutură de Ricotta și spanac
Anghinare fierte cu Ricottan și umplutură de spanac necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,84 USD pe porție. Un amestec de pecorino romano, căței de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu o singură tigaie cu Ricottan și anghinare, Bruschetta Cu Ricottan Și Anghinare, și Anghinare Cu Umplutură De Pâine Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați anghinarea sub apă rece. Folosind un cuțit din oțel inoxidabil, tăiați partea exterioară a tulpinilor. Scoateți petalele inferioare care sunt mici și dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați centimetrul superior al anghinarei, apoi tăiați-l în jumătate, de sus în jos. Frecați cu o jumătate de lămâie pentru a păstra culoarea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Puneți uleiul, bulionul, usturoiul, lămâia și ierburile într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Așezați jumătățile de anghinare în lichid cu fața în jos. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 30 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un bol de amestecare, combinați ricotta, roșiile uscate la soare, 3 căței de usturoi feliat și spanac. Se amestecă oul și aproximativ 6 uncii de brânză; condimentează cu sare și piper. Într-un bol separat, combinați firimiturile de pâine, uleiul, feliile rămase de usturoi, brânza rămasă și pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Scoateți anghinarea din tigaie și scoateți cu grijă bobinele. Umpleți cavitatea de anghinare cu amestecul de brânză și puneți-o pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Presărați blaturile cu amestecul de firimituri de pâine. Se fierbe 5 minute până când brânza este caldă și firimiturile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)