Anghinare înăbușite cu umplutură de Ricotta și spanac

Anghinare înăbușite cu umplutură de Ricotta și spanac
Anghinare fierte cu Ricottan și umplutură de spanac necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,84 USD pe porție. Un amestec de pecorino romano, căței de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu o singură tigaie cu Ricottan și anghinare, Bruschetta Cu Ricottan Și Anghinare, și Anghinare Cu Umplutură De Pâine Și Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați anghinarea sub apă rece. Folosind un cuțit din oțel inoxidabil, tăiați partea exterioară a tulpinilor. Scoateți petalele inferioare care sunt mici și dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați centimetrul superior al anghinarei, apoi tăiați-l în jumătate, de sus în jos. Frecați cu o jumătate de lămâie pentru a păstra culoarea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Puneți uleiul, bulionul, usturoiul, lămâia și ierburile într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Așezați jumătățile de anghinare în lichid cu fața în jos. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 30 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Într-un bol de amestecare, combinați ricotta, roșiile uscate la soare, 3 căței de usturoi feliat și spanac. Se amestecă oul și aproximativ 6 uncii de brânză; condimentează cu sare și piper. Într-un bol separat, combinați firimiturile de pâine, uleiul, feliile rămase de usturoi, brânza rămasă și pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Scoateți anghinarea din tigaie și scoateți cu grijă bobinele. Umpleți cavitatea de anghinare cu amestecul de brânză și puneți-o pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Presărați blaturile cu amestecul de firimituri de pâine. Se fierbe 5 minute până când brânza este caldă și firimiturile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
8
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista