Anghinare Întregi Aburite

Anghinare Întregi Aburite
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Anghinare întregi aburite ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, vin, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare Aburite, Anghinare Aburite, și Anghinare Aburite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pătrunjelul, usturoiul, frunzele de dafin, lămâile, vinul, uleiul și bulionul într-o oală mare și aduceți la foc mic. Condimentează lichidul cu sare și piper. Între timp, pregătiți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Spălați anghinarea sub apă rece. Folosind un cuțit greu din oțel inoxidabil, tăiați tulpinile aproape de bază. Scoateți petalele inferioare care sunt mici și dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Tăiați vârful vârfului de anghinare și frecați cu o jumătate de lămâie pentru a păstra culoarea verde. Alternativ, puteți pune anghinarea în apă acidulată. Dacă doriți, tăiați vârfurile spinoase ale petalelor cu foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Așezați anghinarea în lichidul aburitor, de jos în sus. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute. Anghinarea se face atunci când un cuțit este introdus în bază și nu există rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Pentru a mânca, scoateți o frunză și răzuiți carnea de pe capătul fraged cu dinții din față. Înmuiați capetele frunzelor în suc de lămâie și unt topit, dacă doriți. Când ajungeți la conul central al frunzelor purpurii, îndepărtați-l. Acesta este sufocarea care protejează inima. Acum, îndepărtați fuzzul de ciulin care acoperă inima de anghinare. Inima este cea mai meată parte a anghinarei. Anghinarea aburită poate fi servită caldă sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista