Anghinare Întregi Aburite
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Anghinare întregi aburite ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, vin, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare Aburite, Anghinare Aburite, și Anghinare Aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pătrunjelul, usturoiul, frunzele de dafin, lămâile, vinul, uleiul și bulionul într-o oală mare și aduceți la foc mic. Condimentează lichidul cu sare și piper. Între timp, pregătiți anghinarea.
Spălați anghinarea sub apă rece. Folosind un cuțit greu din oțel inoxidabil, tăiați tulpinile aproape de bază. Scoateți petalele inferioare care sunt mici și dure.
Tăiați vârful vârfului de anghinare și frecați cu o jumătate de lămâie pentru a păstra culoarea verde. Alternativ, puteți pune anghinarea în apă acidulată. Dacă doriți, tăiați vârfurile spinoase ale petalelor cu foarfece de bucătărie.
Așezați anghinarea în lichidul aburitor, de jos în sus. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute. Anghinarea se face atunci când un cuțit este introdus în bază și nu există rezistență.
Pentru a mânca, scoateți o frunză și răzuiți carnea de pe capătul fraged cu dinții din față. Înmuiați capetele frunzelor în suc de lămâie și unt topit, dacă doriți. Când ajungeți la conul central al frunzelor purpurii, îndepărtați-l. Acesta este sufocarea care protejează inima. Acum, îndepărtați fuzzul de ciulin care acoperă inima de anghinare. Inima este cea mai meată parte a anghinarei. Anghinarea aburită poate fi servită caldă sau rece.