Anghinare Întregi Aburite

Anghinare Întregi Aburite
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Anghinare întregi aburite ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, vin, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare Aburite, Anghinare Aburite, și Anghinare Aburite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pătrunjelul, usturoiul, frunzele de dafin, lămâile, vinul, uleiul și bulionul într-o oală mare și aduceți la foc mic. Condimentează lichidul cu sare și piper. Între timp, pregătiți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Spălați anghinarea sub apă rece. Folosind un cuțit greu din oțel inoxidabil, tăiați tulpinile aproape de bază. Scoateți petalele inferioare care sunt mici și dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Tăiați vârful vârfului de anghinare și frecați cu o jumătate de lămâie pentru a păstra culoarea verde. Alternativ, puteți pune anghinarea în apă acidulată. Dacă doriți, tăiați vârfurile spinoase ale petalelor cu foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați anghinarea în lichidul aburitor, de jos în sus. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute. Anghinarea se face atunci când un cuțit este introdus în bază și nu există rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Pentru a mânca, scoateți o frunză și răzuiți carnea de pe capătul fraged cu dinții din față. Înmuiați capetele frunzelor în suc de lămâie și unt topit, dacă doriți. Când ajungeți la conul central al frunzelor purpurii, îndepărtați-l. Acesta este sufocarea care protejează inima. Acum, îndepărtați fuzzul de ciulin care acoperă inima de anghinare. Inima este cea mai meată parte a anghinarei. Anghinarea aburită poate fi servită caldă sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista