Anghinare Întregi Aburite

Anghinare Întregi Aburite
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Anghinare întregi aburite ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, vin, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare Aburite, Anghinare Aburite, și Anghinare Aburite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pătrunjelul, usturoiul, frunzele de dafin, lămâile, vinul, uleiul și bulionul într-o oală mare și aduceți la foc mic. Condimentează lichidul cu sare și piper. Între timp, pregătiți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Spălați anghinarea sub apă rece. Folosind un cuțit greu din oțel inoxidabil, tăiați tulpinile aproape de bază. Scoateți petalele inferioare care sunt mici și dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați vârful vârfului de anghinare și frecați cu o jumătate de lămâie pentru a păstra culoarea verde. Alternativ, puteți pune anghinarea în apă acidulată. Dacă doriți, tăiați vârfurile spinoase ale petalelor cu foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați anghinarea în lichidul aburitor, de jos în sus. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute. Anghinarea se face atunci când un cuțit este introdus în bază și nu există rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Pentru a mânca, scoateți o frunză și răzuiți carnea de pe capătul fraged cu dinții din față. Înmuiați capetele frunzelor în suc de lămâie și unt topit, dacă doriți. Când ajungeți la conul central al frunzelor purpurii, îndepărtați-l. Acesta este sufocarea care protejează inima. Acum, îndepărtați fuzzul de ciulin care acoperă inima de anghinare. Inima este cea mai meată parte a anghinarei. Anghinarea aburită poate fi servită caldă sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista