Anghinarea în stil genovez este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de anghinare, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Anghinare, Stil Roman, Anghinare în stil Roman, și Anghinare Umplute În Stil Sicilian.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, grea, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand frecvent pana cand ciupercile sunt fragede si ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
4
Transferați amestecul de ciuperci într-un castron mediu și lăsați amestecul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați prosciutto, pătrunjel, parmezan, sare și piper și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Parmezan
Pătrunjel
Piper
Sare
6
Îndepărtați ușor frunzele anghinarelor tăiate pentru a lărgi ușor spațiile dintre frunze. Umpleți amestecul de ciuperci în spațiile dintre frunzele de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ciuperci
7
Așezați anghinarea într-o tigaie grea, cu partea înaltă, astfel încât să se potrivească suficient de bine pentru a rămâne în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se toarnă vinul și 1 cană de apă în fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline peste vârful anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ulei De Măsline
10
Așezați tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 45 de minute, până când anghinarea este fragedă.