Anghinare În Stil Genovez

Anghinare În Stil Genovez
Anghinarea în stil genovez este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de anghinare, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Anghinare, Stil Roman, Anghinare în stil Roman, și Anghinare Umplute În Stil Sicilian.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, grea, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand frecvent pana cand ciupercile sunt fragede si ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Transferați amestecul de ciuperci într-un castron mediu și lăsați amestecul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați prosciutto, pătrunjel, parmezan, sare și piper și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
6
Îndepărtați ușor frunzele anghinarelor tăiate pentru a lărgi ușor spațiile dintre frunze. Umpleți amestecul de ciuperci în spațiile dintre frunzele de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
CiuperciCiuperci
7
Așezați anghinarea într-o tigaie grea, cu partea înaltă, astfel încât să se potrivească suficient de bine pentru a rămâne în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă vinul și 1 cană de apă în fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline peste vârful anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
10
Așezați tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 45 de minute, până când anghinarea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți din oală și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista