Anghinare umplute întregi înăbușite în vin alb

Anghinare umplute întregi înăbușite în vin alb
Anghinare umplute întregi fiert în vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 595 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pătrunjelul cu frunze plate, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare umplute întregi înăbușite în vin alb, Prieteni de hrănire: anghinare de vin alb fiert cu cimbru, și Pește și anghinare cu vin alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie superficială și coaceți în mijlocul cuptorului până la auriu pal, aproximativ 10 minute. Se răcește complet firimiturile, apoi se aruncă cu parmezan, usturoi, pătrunjel, soppressata, coajă dacă se folosește, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
SoppressataSoppressata
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Stropiți uleiul peste firimituri și aruncați pentru a acoperi uniform.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
1
Tăiați tulpinile de anghinare și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2
Tăiați top 1/2-inch de 1 anghinare cu un cuțit zimțat, apoi tăiați aproximativ 1/2-inch de pe toate vârfurile frunzelor rămase cu foarfece de bucătărie. Tăiați frunzele tăiate cu o jumătate de lămâie. Separați ușor frunzele cu degetele mari și scoateți frunzele violete din centru și suficiente frunze galbene pentru a expune sufocarea fuzzy. Scoateți sufoca cu tăietor de pepene galben, apoi strângeți niște suc de lămâie în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
3
Tăiați anghinarea rămasă în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Spoon aproximativ 2 linguri umplutura în cavitatea de fiecare anghinare și, începând cu frunze de jos și răspândirea frunze deschise cât mai mult posibil, fără a rupe, lingura un rotunjit 1/2 lingurita umplutura în interiorul fiecare frunză. Topiți fiecare anghinare cu o felie de provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
ProvoloneProvolone
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Gătiti anghinare: puneți apă, vin, ulei, ceapă, usturoi, sare și piper în oala sub presiune (fără inserție) sau oală și aranjați anghinare umplute în lichid în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
6
Sigilați oala sub presiune cu capac și gătiți la presiune ridicată, conform instrucțiunilor producătorului, 10 minute. Puneți oala sub presiune în chiuvetă (nu scoateți capacul) și rulați apă rece peste capac până când presiunea scade complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
7
Dacă folosiți o oală obișnuită, fierbeți anghinarea, acoperită, până când frunzele sunt fragede, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Transferați anghinarea cu clești în 4 farfurii de supă și lingurați lichidul de gătit în jurul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
* nota bucătarilor: umplutura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista