Anghinare umplute întregi fiert în vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 595 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pătrunjelul cu frunze plate, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare umplute întregi înăbușite în vin alb, Prieteni de hrănire: anghinare de vin alb fiert cu cimbru, și Pește și anghinare cu vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie superficială și coaceți în mijlocul cuptorului până la auriu pal, aproximativ 10 minute. Se răcește complet firimiturile, apoi se aruncă cu parmezan, usturoi, pătrunjel, soppressata, coajă dacă se folosește, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Soppressata
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Stropiți uleiul peste firimituri și aruncați pentru a acoperi uniform.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1
Tăiați tulpinile de anghinare și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2
Tăiați top 1/2-inch de 1 anghinare cu un cuțit zimțat, apoi tăiați aproximativ 1/2-inch de pe toate vârfurile frunzelor rămase cu foarfece de bucătărie. Tăiați frunzele tăiate cu o jumătate de lămâie. Separați ușor frunzele cu degetele mari și scoateți frunzele violete din centru și suficiente frunze galbene pentru a expune sufocarea fuzzy. Scoateți sufoca cu tăietor de pepene galben, apoi strângeți niște suc de lămâie în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene Galben
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
3
Tăiați anghinarea rămasă în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Spoon aproximativ 2 linguri umplutura în cavitatea de fiecare anghinare și, începând cu frunze de jos și răspândirea frunze deschise cât mai mult posibil, fără a rupe, lingura un rotunjit 1/2 lingurita umplutura în interiorul fiecare frunză. Topiți fiecare anghinare cu o felie de provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Provolone
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Gătiti anghinare: puneți apă, vin, ulei, ceapă, usturoi, sare și piper în oala sub presiune (fără inserție) sau oală și aranjați anghinare umplute în lichid în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
6
Sigilați oala sub presiune cu capac și gătiți la presiune ridicată, conform instrucțiunilor producătorului, 10 minute. Puneți oala sub presiune în chiuvetă (nu scoateți capacul) și rulați apă rece peste capac până când presiunea scade complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
7
Dacă folosiți o oală obișnuită, fierbeți anghinarea, acoperită, până când frunzele sunt fragede, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Transferați anghinarea cu clești în 4 farfurii de supă și lingurați lichidul de gătit în jurul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
* nota bucătarilor: umplutura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.