Anghinare umplute întregi fierte în vin alb
Anghinare întregi umplute fierte în vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 551 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți anghinare, sare, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare umplute întregi fierte în vin alb, Hrănirea prieteni: vin alb fiert anghinare cu cimbru, și Pește și anghinare cu vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie superficială și coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu pal, aproximativ 10 minute. Se răcește complet firimiturile, apoi se aruncă cu parmezan, usturoi, pătrunjel, soppressata, coajă dacă se folosește, sare și piper.
Stropiți ulei peste firimituri și aruncați pentru a acoperi uniform.
Tăiați tulpinile de anghinare și aruncați-le.
Tăiați 1/2 inch de top din 1 anghinare cu un cuțit zimțat, apoi tăiați aproximativ 1/2 inch de pe toate vârfurile frunzelor rămase cu foarfece de bucătărie. Frecați frunzele tăiate cu o jumătate de lămâie.
Separați ușor frunzele cu degetele mari și scoateți frunzele violete din centru și suficiente frunze galbene pentru a expune sufocarea fuzzy. Scoateți sufocarea cu tăietorul de pepene galben, apoi stoarceți niște suc de lămâie în cavitate.
Tăiați anghinarea rămasă în același mod.
Lingura aproximativ 2 linguri umplutura în cavitatea de fiecare anghinare și, începând cu frunze de jos și răspândirea frunze deschise cât mai mult posibil, fără a rupe, lingura un rotunjit 1/2 lingurita umplutura în interiorul fiecare frunză. Completați fiecare anghinare cu o felie de provolone.
Puneți apă, vin, ulei, ceapă, usturoi, sare și piper în oala sub presiune (fără inserție) sau oală și aranjați anghinare umplute în lichid în 1 strat.
Sigilați oala sub presiune cu capac și gătiți la presiune ridicată, conform instrucțiunilor producătorului, 10 minute. Puneți oala sub presiune în chiuvetă (nu scoateți capacul) și treceți apă rece peste capac până când presiunea scade complet.
Dacă folosiți o oală obișnuită, fierbeți anghinare, acoperite, până când frunzele sunt fragede, aproximativ 50 de minute.
Transferați anghinare cu clești pe 4 farfurii de supă și lingură lichid de gătit în jurul lor.