Anghinare umplute prăjite cu ulei de mentă din ' noua bucătărie Persană
Anghinare umplute prăjite cu ulei de mentă din ' noua bucătărie persană este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 417 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șofran, coajă de lămâie, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Anghinare Umplute Prăjite, Pui Turmeric cu Sumac și Var din ' noua bucătărie Persană, și Anghinare prăjită Falsone-anghinare umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Umpleți un castron mediu plin cu trei sferturi cu apă rece.
Tăiați lămâia în jumătate, stoarceți sucul în apă și aruncați coaja.
Tăiați treimea superioară a 1 anghinare cu un cuțit zimțat și tăiați tulpina pentru a face o bază plană. Scoateți frunzele mici din jurul fundului și tăiați vârfurile frunzelor rămase cu foarfece. Întindeți Centrul anghinarei cu degetele mari și smulgeți frunzele galbene interioare. Scoateți sufocarea purpurie și răzuiți firele de păr fibroase cu un balon de pepene galben, o lingură de grapefruit sau un cuțit.
Puneți-l în apa cu lămâie pentru a preveni rumenirea și repetați cu anghinarea rămasă.
Într-un castron mediu, bateți sucul de lămâie cu menta, uleiul și usturoiul.
Adăugați un vârf de sare și lăsați deoparte câteva minute pentru a permite mentei să se înmoaie.
Bateți împreună ricotta, șofranul și coaja de lămâie într-un castron mic și condimentați după gust cu sare și piper.
Se amestecă în ou. Puneți ricotta în centrul anghinarelor.
Așezați anghinarea într-un vas de copt cu margini.
Se toarnă uleiul de mentă peste anghinare, stropindu-l pe frunzele exterioare, precum și umplutura.
Adăugați un strop de apă în vasul de copt și acoperiți bine. Prăjiți anghinarea timp de 1 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă și ricotta este fermă și dublată ca dimensiune.
Se servește cald, acoperit cu sucul de tigaie. Pentru a mânca o anghinare, scoateți frunzele și înmuiați partea cărnoasă în sucul de tigaie. Când ajungeți în centru, tăiați ricotta și inima de anghinare cu o furculiță.