Anghinare umplute prăjite cu ulei de mentă din ' noua bucătărie Persană
Anghinare umplute prăjite cu ulei de mentă din ' noua bucătărie persană este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 417 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șofran, coajă de lămâie, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Anghinare Umplute Prăjite, Pui Turmeric cu Sumac și Var din ' noua bucătărie Persană, și Anghinare prăjită Falsone-anghinare umplute.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Umpleți un castron mediu plin cu trei sferturi cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați lămâia în jumătate, stoarceți sucul în apă și aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Tăiați treimea superioară a 1 anghinare cu un cuțit zimțat și tăiați tulpina pentru a face o bază plană. Scoateți frunzele mici din jurul fundului și tăiați vârfurile frunzelor rămase cu foarfece. Întindeți Centrul anghinarei cu degetele mari și smulgeți frunzele galbene interioare. Scoateți sufocarea purpurie și răzuiți firele de păr fibroase cu un balon de pepene galben, o lingură de grapefruit sau un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Pepene Galben
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Cuțit Pentru Pepene
Foarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Puneți-l în apa cu lămâie pentru a preveni rumenirea și repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Într-un castron mediu, bateți sucul de lămâie cu menta, uleiul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați un vârf de sare și lăsați deoparte câteva minute pentru a permite mentei să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Bateți împreună ricotta, șofranul și coaja de lămâie într-un castron mic și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils Argintii
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se amestecă în ou. Puneți ricotta în centrul anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Așezați anghinarea într-un vas de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Se toarnă uleiul de mentă peste anghinare, stropindu-l pe frunzele exterioare, precum și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Adăugați un strop de apă în vasul de copt și acoperiți bine. Prăjiți anghinarea timp de 1 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă și ricotta este fermă și dublată ca dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
13
Se servește cald, acoperit cu sucul de tigaie. Pentru a mânca o anghinare, scoateți frunzele și înmuiați partea cărnoasă în sucul de tigaie. Când ajungeți în centru, tăiați ricotta și inima de anghinare cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt