Anghinare Umplute Italiene

Anghinare Umplute Italiene
Anghinare umplute Italian este o rețetă mediteraneană, care servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 243 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de lămâie, sare, pătrunjel și piper. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Anghinare Umplute Italiene, Anghinare Umplute Italiene, și Anghinare Umplute Italiene.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 1 in. din vârfuri. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; periați marginile tăiate cu suc de lămâie. Stați anghinare într-un cuptor olandez; adăugați 1 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Răsturnați anghinarea pentru a se scurge; lăsați să stea 10 minute. Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunile centrale fuzzy de anghinare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, brânza, pătrunjelul, usturoiul, condimentul Italian, coaja de lămâie, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați ulei de măsline; se amestecă bine. Întindeți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5
Plasați într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când umplutura se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista