Anghinare umplute Italian este o rețetă mediteraneană, care servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 243 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de lămâie, sare, pătrunjel și piper. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Anghinare Umplute Italiene, Anghinare Umplute Italiene, și Anghinare Umplute Italiene.
Instrucțiuni
1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 1 in. din vârfuri. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; periați marginile tăiate cu suc de lămâie. Stați anghinare într-un cuptor olandez; adăugați 1 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Răsturnați anghinarea pentru a se scurge; lăsați să stea 10 minute. Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunile centrale fuzzy de anghinare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, brânza, pătrunjelul, usturoiul, condimentul Italian, coaja de lămâie, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați ulei de măsline; se amestecă bine. Întindeți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New York
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Plasați într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când umplutura se rumeneste ușor.