Anghinare Umplute Italiene
Anghinare umplute Italian este o rețetă mediteraneană, care servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 243 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de lămâie, sare, pătrunjel și piper. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Anghinare Umplute Italiene, Anghinare Umplute Italiene, și Anghinare Umplute Italiene.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 1 in. din vârfuri. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; periați marginile tăiate cu suc de lămâie. Stați anghinare într-un cuptor olandez; adăugați 1 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului se scot ușor.
Răsturnați anghinarea pentru a se scurge; lăsați să stea 10 minute. Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunile centrale fuzzy de anghinare și aruncați.
Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, brânza, pătrunjelul, usturoiul, condimentul Italian, coaja de lămâie, piperul și sarea.
Adăugați ulei de măsline; se amestecă bine. Întindeți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu amestec de pesmet.
Plasați într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când umplutura se rumeneste ușor.