Anghinare Umplute Italiene

Anghinare Umplute Italiene
Anghinare umplute Italian este o rețetă mediteraneană, care servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 243 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de lămâie, sare, pătrunjel și piper. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Anghinare Umplute Italiene, Anghinare Umplute Italiene, și Anghinare Umplute Italiene.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 1 in. din vârfuri. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; periați marginile tăiate cu suc de lămâie. Stați anghinare într-un cuptor olandez; adăugați 1 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Răsturnați anghinarea pentru a se scurge; lăsați să stea 10 minute. Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunile centrale fuzzy de anghinare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, brânza, pătrunjelul, usturoiul, condimentul Italian, coaja de lămâie, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați ulei de măsline; se amestecă bine. Întindeți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Plasați într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când umplutura se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista