Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare umplute cu Ricotta și nuci. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de anghinare, brânză ricotta cu lapte integral, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Paste cu o singură tigaie cu Ricottan și anghinare, Bruschetta Cu Ricottan Și Anghinare, și Gnocchi Ricotta Cu Anghinare Crocantă.
Instrucțiuni
1
Umpleți vasul mare cu apă rece; adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați tulpina și top 2 inci de la 1 anghinare. Folosind foarfece, tăiați capetele ascuțite ale frunzelor exterioare de anghinare. Folosind melon baller, scoate sufoca fuzzy din Centrul de anghinare, formând deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
Foarfece De Bucătărie
3
Puneți anghinarea în apă cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă. Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați anghinare și gătiți până când inimile de anghinare sunt fragede atunci când sunt străpunse cu frigărui metalice, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
5
Scurgere. Se răcește la temperatura camerei.
6
Tăiați grosolan nucile în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
7
Transferați 2 linguri de nuci tocate într-un castron mic și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați brânză ricotta, 1/4 cană ulei de măsline, usturoi, sare, piper alb și nucșoară la nuci în procesor; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Piper Alb
Ulei De Măsline
Nuci
Usturoi
Nucșoară
Sare
9
Transferați amestecul de ricotta în castron. Se amestecă pătrunjelul. Condimentează după gust cu sare suplimentară și piper alb. Folosind linguriță și vârful degetelor ca ajutoare, lingura ricotta amestec în centrul de fiecare anghinare, apoi lingura unele amestec între frunze de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Anghinare
Pătrunjel
Brânză Ricotta
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline rămas în vas de copt din sticlă sau ceramică de 13x9x2 inci. Aranjați anghinare umplute în farfurie. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Se toarnă 3/4 cană de apă și vin în fundul vasului cu anghinare. Acoperiți vasul cu folie și coaceți până când anghinarea este foarte fragedă și umplutura este ușor fermă, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și presărați 2 linguri de nuci tocate rezervate peste anghinare.