Anghinare umplute cu pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.58 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză romano, pătrunjel, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Încercați Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și uscat la soare, Piept de pui umplut cu anghinare lămâie și brânză de capră, și Piept de pui umplut cu anghinare, lămâie și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați anghinarea cufundându-le în sus și în jos în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Tăiați capetele tulpinii și tăiați 1/2 inch din partea de sus a fiecărei anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Îndepărtați orice frunze de fund libere. Cu foarfeca, tăiați o pătrime din fiecare frunză exterioară. Frecați vârfurile și marginile frunzelor cu pene de lămâie pentru a preveni decolorarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
4
Așezați anghinare într-un cuptor olandez; adăugați apă la adâncimea de 2 inci. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până când anghinarea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Se scurge; lasa sa se raceasca.
6
Răspândiți frunzele; răzuiți centrele de ciulin neclare (sufocări) cu o lingură și aruncați-le. Pune anghinare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Combinați puiul și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine. Puneți amestecul de pui uniform în cavitățile de anghinare. Aranjați anghinare într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă bulion în farfurie în jurul anghinarei. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și presărați cu brânză; coaceți încă 10 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se presară cu 1/4 cană de pătrunjel și se servește cu felii de lămâie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat