Anghinare Umplute Cu Brânză
Anghinare umplute cu brânză necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 248 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, piper, brânză gouda și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Anghinare Umplute Cu Brânză, Anghinare Umplute Cu Capere Și Brânză Pecorino, și Piept de pui umplut cu anghinare lămâie și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 1 in. de sus. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare.
Așezați într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mare peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 20-25 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului se scot ușor.
Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunile centrale fuzzy de anghinare și aruncați-le.
Într-un castron mic, combinați pesmetul, brânza, slănina și piperul.
Adăugați ulei; se amestecă bine. Întindeți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu amestec de pesmet.
Așezați într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 10-15 minute sau până când umplutura se rumeneste ușor.