Anghinare Umplute
Anghinarea umplută ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 400 de calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, lămâi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Strângeți lămâile într-un castron mare umplut cu apă.
Așezați jumătățile de lămâie în apă.
Tăiați vârfurile ascuțite ale anghinarei.
Îndepărtați unele dintre frunzele exterioare dure.
Îndepărtați tulpina anghinarei și îndepărtați stratul exterior verde dur și rezervați-l în apa cu lămâie.
Răspândiți ușor frunzele de anghinare. Folosind un baller de pepene galben, scoateți sufocul Păros din Centrul anghinarei. Când artele sunt curate, rezervați-le în apa cu lămâie.
Într-un castron mic combinați usturoiul, ierburile, pecorino, firimiturile de pâine și ardeiul roșu zdrobit. Tăiați mărunt tulpinile de anghinare rezervate și adăugați-le în castron. Stropiți încet în ulei de măsline până când amestecul formează o pastă. Se condimentează cu sare.
Umpleți anghinarea cu pasta.
Așezați anghinarea, cu partea plată în jos, într-o cratiță suficient de mare pentru a le găzdui.
Adăugați vinul în cratiță și suficientă apă de lămâie pentru a ajunge la 3/4 pe părțile laterale ale anghinarei.
Adăugați și jumătățile de lămâie la tigaie.
Stropiți generos cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute sau până când baza anghinarelor este fragedă atunci când este înțepată cu o furculiță.
Se servește fierbinte sau rece stropit cu ulei de măsline.
Mai-De Ce Iubim: Anghinare