Anghinare-Pufuri De Brânză
Anghinare-brânză bufe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă servește 55. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, biscuiți ritz, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pufuri De Șuncă De Anghinare, Pufuri De Brânză, și Pufuri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți 4 biscuiți; așezați firimiturile într-un vas superficial.
Se amestecă brânzeturile într-un castron mediu până se omogenizează; se amestecă anghinare.
Rulați amestecul de brânză în 32 de bile, folosind aproximativ 2 lingurițe. amestec de brânză pentru fiecare. Se acoperă uniform cu firimituri de cracker; se pune într-o tigaie superficială. La frigider 30 min.
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați biscuiții rămași într-un singur strat pe foaia de copt; acoperiți fiecare cu 1 bilă de brânză.
Coaceți 15 min. sau până se încălzește.