Anghinare Prăjită În Oală
Anghinarea prăjită în oală este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 256 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel cu frunze plate, lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bas cu dungi prăjite la tigaie cu anghinare prăjită, ciuperci și marmeladă de roșii, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne.
Instrucțiuni
Strângeți lămâia într-un castron mare cu apă rece. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, scoateți frunzele exterioare întunecate până când rămân în mare parte frunze galbene. Folosind un cuțit zimțat, tăiați 1 " de sus. Tăiați tulpina, lăsând intactă cel puțin 1/2 " din tulpină; folosind un cuțit de tăiat sau un cojitor de legume, îndepărtați stratul exterior dur de pe tulpină. Scufundați anghinarea în apă cu lămâie pentru a preveni decolorarea. Desfaceți frunzele deschise pentru a expune sufocarea. Folosind o lingură mică, răsturnați sufocarea din anghinare și aruncați-o.
Puneți anghinarea în apă cu lămâie.
Scurgeți anghinarea și așezați tulpina cu fața în sus pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Lăsați să stea aproximativ 2 minute pentru a se scurge; se usucă.
Încălziți uleiul într-o oală largă și grea la foc mediu-mare.
Așezați anghinare, cu tulpina în sus, în oală și reduceți focul la mediu-mic. Împrăștiați usturoiul, condimentați cu sare și gătiți, fără a amesteca, doar până când usturoiul este auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin; acoperiți oala, reduceți focul și fierbeți, fără a amesteca (ceea ce ar putea face ca anghinarea să se destrame), până când inimile de anghinare sunt foarte fragede, 25-30 de minute.
Adăugați capere, aduceți la fierbere și gătiți, neacoperit, până când vinul s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Adăugați mentă și pătrunjel și gătiți (este în regulă dacă câteva anghinare se răstoarnă), reducând căldura dacă este necesar pentru a preveni arderea, până când blaturile de anghinare devin maro auriu intens, aproximativ 3 minute.
Serviți anghinare calde sau la temperatura camerei, stropite cu sucuri de tigaie.
Faceți înainte: anghinarea poate fi făcută cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.