Anghinare prăjită Falsone-anghinare umplute
Anghinare prăjită Falsone-anghinare umplute este un fără gluten felul principal. O porție conține 484 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $6.6 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet balsamic, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Anghinare prăjită cu sos de Chorizo și o anghinare rotundă, Anghinare Umplute Prăjite, și Anghinare umplute prăjite cu ulei de mentă din ' noua bucătărie Persană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile din anghinare și rupeți frunzele dure.
Tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare și tăiați vârfurile frunzelor cu foarfece. Aburiti anghinarea la foc moderat pana cand este frageda cand este Perforata In partea de jos, aproximativ 30 de minute; verificați nivelul apei la jumătatea gătitului.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați topinamburul și cartoful la abur și aburiți până se înmoaie, aproximativ 40 de minute; din nou, verificați nivelul apei la jumătatea drumului.
Trageți frunzele centrale din anghinare și răzuiți bobinele păroase cu o lingură mică. Pune deoparte cele mai frumoase 4 anghinare.
Scoateți frunzele din cele 2 anghinare rămase și dați-le la frigider pentru o altă utilizare.
Pătrundeți cele 2 funduri de anghinare și puneți-le într-un castron.
Adăugați topinamburul și cartoful și zdrobiți legumele într-un piure neted cu un tocător de cartofi. Se amestecă 1 cană de parmezan și se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți umplutura în centrele celor 4 anghinare rezervate. Separați ușor frunzele de anghinare și folosiți o lingură mică pentru a împacheta umplutura rămasă între ele. Puneți anghinarea pe o foaie de copt unsă, periați cu ulei de măsline și presărați fiecare cu 2 linguri de parmezan rămas.
Coaceți timp de aproximativ 30 de minute sau până când este foarte fierbinte și rumenit în jurul marginilor.
Într-un castron, bateți cele 2 linguri de ulei de măsline cu oțetul și condimentați cu sare și piper. Puneți anghinarea umplută pe farfurii, stropiți pe vinetă și presărați pătrunjel, rozmarin și cimbru.