Anghinare prăjite la foc cu migdale
Anghinarea prăjită la foc cu migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $5.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 471 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de oregano, Ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Anghinare Prăjită La Foc Cu Aioli Din Plante, Anghinare La Grătar La Foc, și Farfalle cu anghinare, ardei și migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau grătarul.
Tăiați vârfurile ascuțite și vârfurile de anghinare jumbo cu aproximativ 1-1/2 inci. Într-un bol de amestecare, amestecați usturoiul, migdalele, sarea, piperul, lămâile tocate și frunzele de oregano până se omogenizează bine.
Întindeți anghinarea, folosind degetele până când sunt deschise ca florile. Împărțiți amestecul de oregano între anghinare și umpleți-l între frunze.
Stropiți 4 până la 5 linguri de ulei de măsline peste fiecare anghinare și așezați florile în cărbuni sau deasupra grătarului. Gatiti, rotind ocazional, timp de 1 ora. Baza exterioară se va încărca și va deveni necomestibilă, dar interiorul va fi complet gătit și uimitor.