Anghinare Prăjite

Anghinare Prăjite
Anghinarea prăjită este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 227 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cimbru, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Prăjite, Anghinare Prăjite, și Anghinare Prăjite.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți și aruncați tulpinile de anghinare. Îndepărtați frunzele inferioare (aproximativ 18.) Tăiați jumătatea superioară astfel încât să rămână doar verde deschis (anghinarea ar trebui să aibă aproximativ 1 1/4 inci), apoi tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
3
Așezați anghinarea într-o oală medie, cu partea plată în jos și adăugați ulei de măsline pentru a acoperi doar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați usturoiul, cimbru, sare și piper. Aduceți uleiul de măsline la fierbere, acoperiți oala și reduceți focul la o flacără mică și fierbeți timp de 15 minute. Introduceți un cuțit în jumătatea inferioară și, dacă este ușor de pătruns, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți cimbrul și usturoiul din oală, ridicați focul și prăjiți-le neacoperite timp de aproximativ 2 minute, întorcând anghinarea la jumătatea drumului. Se fac când sunt maro și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți anghinarea din oală și așezați-le pe prosoape de hârtie cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se presară sare și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista