Anghinare Proaspete La Grătar
Anghinarea proaspătă la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 82 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, garnisiți: crengute de pătrunjel cu frunze plate, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Proaspete La Grătar, Paste cu anghinare și Ricotta proaspătă, și Anghinare marinate pentru bebeluși cu mărar și ghimbir proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați lămâia, următoarele 3 ingrediente și 2 1/2 căni de apă în cuptorul olandez mare.
Așezați un coș cu aburi în cuptorul olandez. Spălați anghinarea cufundându-vă în sus și în jos în apă rece.
Tăiați capetele tulpinii și tăiați aproximativ 1 inch din partea de sus a fiecărei anghinare, folosind un cuțit zimțat.
Îndepărtați frunzele de jos libere. Tăiați un sfert de sus din fiecare frunză exterioară, folosind foarfece de bucătărie. Aranjați anghinare în coșul cu aburi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 până la 40 de minute sau până când capătul tulpinii este ușor străpuns cu o culegere lungă de lemn.
Scoateți anghinarea din cuptorul olandez.
Lăsați să se răcească 15 minute. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Tăiați cu grijă anghinarea pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați sufocarea. Din belșug perie părți tăiate de anghinare cu ulei de masline, si se presara cu cantitatea dorită de sare și piper. Anghinare la grătar, acoperite cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) căldură 5 minute pe fiecare parte.
Se servește cu sosuri cu unt sau maioneză