Anghinare pentru copii și Rigatoni cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 565 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ceapă, fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Rigatoni Cu Cârnați, Anghinare Și Sparanghel, Rigatoni cu anghinare, usturoi și măsline, și Anghinare Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Rupeți și aruncați frunzele de anghinare până la frunzele interioare de culoare verde pal, fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
2
Tăiați și aruncați vârfurile spinoase. Tăiați fundul. Anghinare sferturi (se vor decolora). Tăiați și aruncați centrele fuzzy. Clătiți și scurgeți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
3
Tăiați și aruncați tulpinile și orice porțiuni învinețite din fenicul. Clătiți feniculul și feliați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
4
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent cârnații, rupând carnea cu lingura, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați anghinare, fenicul, ceapă, semințe de fenicul, usturoi și ardei gras în tigaie. Se amestecă des până când ceapa este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Semințe De Fenicul
Anghinare
Fenicul
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă vin, bulion și smântână în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când anghinarea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Bulion
Cremă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Între timp, gătiți pastele în 4 litri de apă clocotită până se înmoaie pentru a mușca, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
8
Scurgeți pastele, puneți-le într-un bol de servire și acoperiți cu sos de anghinare.