Anghinare Pentru Copii Înăbușite

Anghinare Pentru Copii Înăbușite
Anghinare copil fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 475 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați așchii parmigiano-reggiano, anghinare pentru copii, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Anghinare Pentru Copii Înăbușite, Anghinare Pentru Copii Înăbușite, și Anghinare Pentru Copii Înăbușite.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Umpleți un castron mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați 2 lămâi în jumătate și strecurați ambele jumătăți de lămâie în apă, apoi aruncați jumătățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Tăiați pielea dură de culoare verde închis de pe tulpina anghinarei dacă există o tulpină și îndepărtați frunzele exterioare dure până când se dezvăluie un minunat verde blând de primăvară, ar trebui să fie doar câteva straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și aruncați în apa cu lămâie (acidulată). Anghinarea se va rumeni în fața ochilor, de aceea este important să aveți apa acidulată setată înainte ca 1 frunză să fie scoasă din anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Înveliți o tigaie mare cu fața dreaptă la foc mediu, generos cu ulei de măsline și adăugați căței de usturoi zdrobiți și ardei roșu zdrobit. Când cuișoarele de usturoi sunt maro auriu și aromate, îndepărtați-le. Și-au îndeplinit destinul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați fileurile de hamsie și lăsați-le să se topească într-o consistență cochetă înainte de a adăuga anghinarea pregătită în tigaie împreună cu jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă vinul alb, se adaugă pachetul de cimbru și se condimentează cu sare, după gust. Aduceți la fierbere și adăugați suficientă apă pentru a acoperi anghinarea (nu ar trebui să fie multă apă). Acoperiți tigaia și fierbeți până când anghinarea este foarte moale, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți capacul și lăsați lichidul să se reducă până când este la mai puțin de jumătatea părților laterale ale anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
10
Scoateți pachetul de cimbru. Gust pentru a verifica pentru condimente și reajustarea, dacă este necesar, (probabil că va). Finalizați aruncând pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Transferați anghinarea într-un bol de servire și serviți acoperit cu așchii Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Ura! Ce fel de mâncare!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista