Anghinarea la grătar cu usturoi este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână anghinare, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare Cu Usturoi De Lămâie La Grătar, Anghinare la grătar cu pătrunjel și usturoi, și Anghinare la grătar cu usturoi prăjit ulei de măsline.