Anghinare la grătar cu roșii afumate-maioneză Ancho Chile
Anghinare la grătar cu roșii afumate-maioneza Ancho Chile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână anghinare glob, pesto de roșii, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Anghinare cu maioneză afumată, Anghinare cu maioneză afumată, și Picior de miel la grătar cu marinată Ancho Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați anghinare cu foarfece pentru a îndepărta marginile ascuțite ale frunzelor. Aduceți 1 până la 2 inci de apă pentru a fierbe într-o oală mare.
Adăugați anghinare și aburiți 30 de minute sau până când frunzele și inima din interior sunt fragede.
Se scurge și se răcește ușor.
Tăiați fiecare anghinare în jumătate. Tăiați în jurul ciulinului fuzzy (sufocați) și îndepărtați-l cu o lingură. Jumătăți de anghinare la grătar 8 până la 10 minute sau până la fierbinte, ungând cu unt și stropind cu sare și piper.
Combinați pesto și maioneză într-un castron mic; serviți pe lateral.
* Notă: Puteți achiziționa Pesto de roșii afumate la hitchingpostcom. Pentru a face o versiune similară, combinați 1 linguriță de ardei chipotle tocat în sos adobo și 1 lingură de roșii tocate uscate la soare în ulei.