Anghinare la grătar cu roșii afumate-maioneză Ancho Chile

Anghinare la grătar cu roșii afumate-maioneză Ancho Chile
Anghinare la grătar cu roșii afumate-maioneza Ancho Chile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână anghinare glob, pesto de roșii, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Anghinare cu maioneză afumată, Anghinare cu maioneză afumată, și Picior de miel la grătar cu marinată Ancho Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați anghinare cu foarfece pentru a îndepărta marginile ascuțite ale frunzelor. Aduceți 1 până la 2 inci de apă pentru a fierbe într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați anghinare și aburiți 30 de minute sau până când frunzele și inima din interior sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Se scurge și se răcește ușor.
4
Tăiați fiecare anghinare în jumătate. Tăiați în jurul ciulinului fuzzy (sufocați) și îndepărtați-l cu o lingură. Jumătăți de anghinare la grătar 8 până la 10 minute sau până la fierbinte, ungând cu unt și stropind cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Combinați pesto și maioneză într-un castron mic; serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
* Notă: Puteți achiziționa Pesto de roșii afumate la hitchingpostcom. Pentru a face o versiune similară, combinați 1 linguriță de ardei chipotle tocat în sos adobo și 1 lingură de roșii tocate uscate la soare în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Ambalate în UleiRoșii Uscate La Soare Ambalate în Ulei
Conserve De Ardei Iute în AdoboConserve De Ardei Iute în Adobo
Pesto De RoșiiPesto De Roșii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista