Anghinare la grătar cu roșii afumate-maioneză Ancho Chile

Anghinare la grătar cu roșii afumate-maioneză Ancho Chile
Anghinare la grătar cu roșii afumate-maioneza Ancho Chile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână anghinare glob, pesto de roșii, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Anghinare cu maioneză afumată, Anghinare cu maioneză afumată, și Picior de miel la grătar cu marinată Ancho Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați anghinare cu foarfece pentru a îndepărta marginile ascuțite ale frunzelor. Aduceți 1 până la 2 inci de apă pentru a fierbe într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați anghinare și aburiți 30 de minute sau până când frunzele și inima din interior sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Se scurge și se răcește ușor.
4
Tăiați fiecare anghinare în jumătate. Tăiați în jurul ciulinului fuzzy (sufocați) și îndepărtați-l cu o lingură. Jumătăți de anghinare la grătar 8 până la 10 minute sau până la fierbinte, ungând cu unt și stropind cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Combinați pesto și maioneză într-un castron mic; serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
* Notă: Puteți achiziționa Pesto de roșii afumate la hitchingpostcom. Pentru a face o versiune similară, combinați 1 linguriță de ardei chipotle tocat în sos adobo și 1 lingură de roșii tocate uscate la soare în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Ambalate în UleiRoșii Uscate La Soare Ambalate în Ulei
Conserve De Ardei Iute în AdoboConserve De Ardei Iute în Adobo
Pesto De RoșiiPesto De Roșii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista