Anghinare la grătar cu pătrunjel și usturoi
Anghinarea la grătar cu pătrunjel și usturoi necesită aproximativ 47 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.47 pe portie. Această garnitură are 231 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 69 de fani. Un amestec de sare și piper, pătrunjel proaspăt cu frunze plate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este remarcabil. Încercați Anghinare la grătar cu pătrunjel și usturoi, Anghinare pentru Bebeluși fierte rapid cu usturoi, mentă și pătrunjel, și Anghinare La Grătar Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați tulpina de la fiecare anghinare la 1 inch lungime, apoi îndoiți-vă înapoi și rupeți frunzele exterioare întunecate.
Tăiați vârful de anghinare cu cuțit zimțat. Folosind un cojitor de legume, curățați zonele de culoare verde închis de pe tulpină și baza anghinarei. Împărțiți fiecare anghinare. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați sufocul și îndepărtați frunzele purpurii, cu vârf înțepător, din centrul fiecărei pene.
Așezați anghinarea finită într-un castron mare cu apă rece și strecurați 2 lămâi în apă și amestecați. Continuați cu anghinarea rămasă.
După ce ați terminat, scurgeți anghinarea și puneți-o în apă clocotită și gătiți până când este crocantă, aproximativ 12 minute.
Scurgeți anghinarea gătită și puneți-o pe grătarul preîncălzit. Gatiti pana se inmoaie si usor carbonizate in pete, intorcand ocazional, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-un castron de dimensiuni medii, adăugați sucul de lămâie rămas (1/3 cană) pătrunjel, usturoi și sare și piper, după gust. Stropiți treptat în ulei de măsline.
Aruncați sau stropiți anghinarea la grătar cu amestecul de usturoi/pătrunjel și serviți.