Anghinare la grătar cu Dip de anghinare-mentă

Anghinare la grătar cu Dip anghinare-menta ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 244 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de anghinare, cremă de brânză, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Încercați Anghinare la grătar cu Dip de anghinare-mentă, Anghinare La Grătar Cu Mentă Și Ardei Iute, și Anghinare La Grătar Cu Ulei De Măsline, Lămâie Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu). Folosind foarfece, tăiați vârfurile spinoase din anghinare. Folosind lingura, razuiti inductoare din centre. Înfășurați fiecare anghinare în folie. Folosind dinți de furculiță, faceți găuri în folie. Grătiți până când frunzele se îndepărtează ușor de inimă, întorcându-se ocazional, aproximativ 40 de minute. Desfaceți anghinare. Aruncați orice frunze exterioare care pot fi carbonizate și orice frunze interioare dure. Aranjați 6 anghinare pe platou.
Scoateți frunzele din restul de 2 anghinare și așezați-le pe platou.
Transferați inimile de anghinare în procesor.
Adăugați mentă, cremă de brânză și ulei; se amestecă până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați scufundarea în castron și așezați-o pe platou.