Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline

Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline
Anghinarea înăbușită în lămâie și ulei de măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, morcov, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline, Ulei de măsline-anghinare fierte și Soffrito, și Anghinare Fierte Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați jumătăți de lămâie într-un castron mare cu apă rece, strângând pentru a elibera suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați centimetrul superior de 1 anghinare și îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază (păstrați tulpina atașată). Aruncați mai multe straturi în același mod până când ajungeți la frunze galbene PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
3
Tăiați frunzele rămase la același nivel cu partea superioară a fundului de anghinare folosind un cuțit ascuțit. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și părțile laterale ale anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Cojiți părțile laterale ale tulpinii până la miezul interior palid. Puneți în apă cu lămâie în timp ce pregătiți anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
5
Gatiti ceapa, morcovul, usturoiul si semintele in 1/4 cana de ulei intr-o oala grea de 4 pana la 5 litri (oala trebuie sa fie suficient de lata pentru a tine anghinarea in 1 strat cu tulpinile indreptate in sus) la foc mediu, amestecand ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați apă, coajă și 3 linguri de suc de lămâie și aduceți la foc mic. Stați anghinare în oală și condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Acoperiți anghinarea cu hârtie de ceară, apoi un capac și fierbeți la foc mediu-mic până când bazele sunt doar fragede când sunt străpunse cu un cuțit, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuțitCuțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați anghinare într-un vas și rezervați lichid de gătit. Când anghinarea este suficient de rece pentru a fi manipulată, înjumătățiți pe lungime. Scoateți și aruncați șocul interior (Centrul fuzzy și orice frunze ascuțite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
8
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți părțile tăiate de anghinare în 2 loturi, aproximativ 2 minute pe lot, transferându-le într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați lichidul de gătit rezervat în tigaie împreună cu lingura rămasă de suc de lămâie și restul de 2 linguri de ulei. Se fierbe energic 3 minute, apoi se amestecă pătrunjelul și se toarnă peste anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
PătrunjelPătrunjel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Anghinarea poate fi fiartă cu 1 zi înainte și răcită în lichid de gătit. Reîncălziți pentru a se încălzi înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista