Anghinarea înăbușită în lămâie și ulei de măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, morcov, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline, Ulei de măsline-anghinare fierte și Soffrito, și Anghinare Fierte Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați jumătăți de lămâie într-un castron mare cu apă rece, strângând pentru a elibera suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați centimetrul superior de 1 anghinare și îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază (păstrați tulpina atașată). Aruncați mai multe straturi în același mod până când ajungeți la frunze galbene PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Baza
3
Tăiați frunzele rămase la același nivel cu partea superioară a fundului de anghinare folosind un cuțit ascuțit. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și părțile laterale ale anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Cojiți părțile laterale ale tulpinii până la miezul interior palid. Puneți în apă cu lămâie în timp ce pregătiți anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Lămâie
Apă
5
Gatiti ceapa, morcovul, usturoiul si semintele in 1/4 cana de ulei intr-o oala grea de 4 pana la 5 litri (oala trebuie sa fie suficient de lata pentru a tine anghinarea in 1 strat cu tulpinile indreptate in sus) la foc mediu, amestecand ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ceapă Eșalotă
Morcov
Usturoi
Semințe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați apă, coajă și 3 linguri de suc de lămâie și aduceți la foc mic. Stați anghinare în oală și condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Acoperiți anghinarea cu hârtie de ceară, apoi un capac și fierbeți la foc mediu-mic până când bazele sunt doar fragede când sunt străpunse cu un cuțit, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Anghinare
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuțit
Grăsime De Porc înapoi
7
Transferați anghinare într-un vas și rezervați lichid de gătit. Când anghinarea este suficient de rece pentru a fi manipulată, înjumătățiți pe lungime. Scoateți și aruncați șocul interior (Centrul fuzzy și orice frunze ascuțite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
8
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți părțile tăiate de anghinare în 2 loturi, aproximativ 2 minute pe lot, transferându-le într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați lichidul de gătit rezervat în tigaie împreună cu lingura rămasă de suc de lămâie și restul de 2 linguri de ulei. Se fierbe energic 3 minute, apoi se amestecă pătrunjelul și se toarnă peste anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Anghinare
Pătrunjel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Anghinarea poate fi fiartă cu 1 zi înainte și răcită în lichid de gătit. Reîncălziți pentru a se încălzi înainte de a continua.