Anghinare fierte cu lămâie peste paste

Anghinare fierte cu lămâie peste paste
Anghinare fierte cu lămâie peste paste ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 762 calorii, 27G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de parmezan, frunze de cimbru, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lavanda ai putea urma acest curs principal cu Scobit: zmeură, Hibiscus, lavandă și Sorbet de trandafir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Anghinare Cu Lămâie, Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline, și Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline.

Instrucțiuni

1
Gătiti fettuccine conform instrucțiunilor pachetului. În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoi. Când usturoiul este auriu, adăugați oregano și bulion. Aduceți la foc mic, amestecați spanacul pentru a se ofili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Scurgeți pastele și puneți-le într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă peste amestecul de anghinare și se aruncă cu pătrunjelul și untul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Se presară parmezan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, cimbru, usturoiul, sarea și piperul într-o cratiță medie nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Se amestecă bine și se lasă deoparte în timp ce se prepară anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
10
Fixați frunzele exterioare dintr-o anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
11
Tăiați jumătatea superioară, apoi folosiți un cuțit pentru a tăia până la inimă, frecând suprafețele tăiate cu jumătatea de lămâie în timp ce lucrați pentru a evita decolorarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Tăiați inima în jumătate și răzuiți sufocarea cu o lingură.
13
Tăiați din nou fiecare bucată în jumătate.
14
Pe măsură ce fiecare sfert de inimă de anghinare este finalizat, întoarceți-l imediat în marinată pentru a acoperi complet. Când toate anghinarele sunt tăiate, puneți tigaia la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Turnați anghinarea și marinata într-un vas de copt (sau gătiți-le în cratiță dacă este rezistent la cuptor), acoperiți cu folie și gătiți până când anghinarea este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
16
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în lichidul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
17
Combinați toate ingredientele. A se păstra într-un recipient etanș, departe de lumină și căldură, timp de până la 4 luni.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista