Anghinare Fierte Cu Lămâie

Anghinare Fierte Cu Lămâie
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Anghinarea înăbușită cu lămâie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 290 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, suc de lămâie, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline, Anghinare Fierte Cu Mentă De Lămâie, și Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Într-un cuptor olandez mediu, combinați uleiul, sucul de lămâie, ceapa, cimbru, usturoiul, 1/4 cană de apă, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper. Tăiați partea superioară și inferioară a fiecărei anghinare. Folosind foarfece, tăiați vârful de pe fiecare frunză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
CuptorCuptor
2
Tăiați anghinarea în sferturi și scoateți sufocările neclare. Aruncați anghinarea în amestecul de ulei. Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Împărțiți între farfurii individuale și lingurați lichidul de gătit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista