Anghinare Fierte Cu Lămâie
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Anghinarea înăbușită cu lămâie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 290 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, suc de lămâie, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline, Anghinare Fierte Cu Mentă De Lămâie, și Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Într-un cuptor olandez mediu, combinați uleiul, sucul de lămâie, ceapa, cimbru, usturoiul, 1/4 cană de apă, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper. Tăiați partea superioară și inferioară a fiecărei anghinare. Folosind foarfece, tăiați vârful de pe fiecare frunză.
Tăiați anghinarea în sferturi și scoateți sufocările neclare. Aruncați anghinarea în amestecul de ulei. Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Împărțiți între farfurii individuale și lingurați lichidul de gătit deasupra.