Anghinare cu Romano, piper crăpat și măsline

Anghinare cu Romano, piper crăpat și măsline
Anghinare cu Romano, piper crăpat și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 581 calorii. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți anghinare, brânză pecorino romano, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt File de Cod cu Salsa de măsline verde portocalie și crăpată, Pâine De Ardei Crăpată, și Linguină De Ardei Crăpată.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din jumătățile de lămâie într-un castron mare cu apă rece; adăugați lămâi stoarse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați tulpina și top 3/4 inch de 1 anghinare și aruncați. Folosind foarfece, tăiați vârfurile ascuțite din frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Puneți anghinarea în apă cu lămâie până când este gata de gătit. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
4
Scurgeți anghinare și gătiți într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când baza fiecăruia este fragedă atunci când este străpunsă cu cuțitul și frunzele se îndepărtează ușor, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți bine anghinarea. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați. Anghinare cu abur 10 minute pentru a se încălzi înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
6
Se amestecă ulei de măsline extravirgin, brânză pecorino Romano rasă, 1 1/2 linguriță piper negru și 3/4 linguriță sare într-un castron mic pentru a se amesteca. Apăsați ușor frunzele de anghinare spre exterior din centru pentru a deschide ușor anghinarea. Scoateți frunzele mici cu vârf violet, apoi scoateți sufocarea fibroasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Pecorino RomanoPecorino Romano
Piper NegruPiper Negru
AnghinareAnghinare
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați 1 anghinare pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
8
Presărați cavitățile de anghinare cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
9
Stropiți 1 lingură de brânză peste fiecare anghinare. Împărțiți pansamentul de brânză rămas în mod egal între 4 ramekine mici; serviți pansamentul cu anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista