Anghinare cu maioneză de busuioc

Anghinare cu maioneză de busuioc
Anghinarea cu maioneză de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de maioneză, busuioc, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Cu Maioneză De Busuioc, Anghinare Aburită Cu Maioneză De Busuioc Fără Ouă, și Anghinare cu maioneză de usturoi-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Gatiti anghinarea, acoperita, intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda cand este perforata cu cutitul, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge bine. (Maioneza de busuioc și anghinare pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
MaionezăMaioneză
BusuiocBusuioc
4
Serviți anghinarea caldă, la temperatura camerei sau răcită cu maioneză de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
MaionezăMaioneză
BusuiocBusuioc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista