Anghinare cu maioneză afumată

Anghinare cu maioneză afumată
Anghinare cu maioneză afumată este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian farfurie. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, maioneză, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare cu maioneză afumată, Somon afumat cu ceai cu maioneză din plante, și Anghinare Cu Maioneză De Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați un coș cu aburi într-o oală mare peste 1/2 inch de apă clocotită. Aranjați anghinarea, cu tulpina în jos, în Coș. Acoperiți și aburiți la foc moderat până când un cuțit străpunge ușor tulpinile, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați anghinarea pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Într-un bol, bateți maioneza, mărarul, caperele, coaja de lămâie și sucul, sarea și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați câteva linii de sos fierbinte și condimentați maioneza cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Serviți anghinarea caldă sau ușor răcită cu maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista