Anghinare cu lămâie

Anghinare cu lămâie
Anghinare cu Lemonnaise este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 90 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet distilat, boabe de piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Anghinare, Cum să gătești anghinare, și Anghinare Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o tigaie de 6 până la 8 litri la jumătate cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați oțet și boabe de piper; se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3
Între timp, felie de aproximativ 1 inch off topuri de anghinare; aruncați sfaturi. Tăiați tulpinile la același nivel cu fundul. Scoateți și aruncați frunzele mici din fund. Cu foarfece, tăiați vârfurile spinoase din frunzele exterioare rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Adăugați anghinare în apă și fierbeți, acoperite, până când fundul străpunge ușor, 30 până la 35 de minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
În timp ce anghinarea gătește, faceți lemoneză. Într-un blender sau robot de bucătărie (un blender produce cele mai bune rezultate), învârtiți tofu, suc de lămâie, ulei și muștar până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. (În cazul în care face înainte, rece etanș până la 1 zi; se amestecă înainte de a utiliza.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Serviți anghinare cu sos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Variați sosul dunk: pentru variații de lemmonaise (pasul 4 de mai sus), adăugați ingrediente la rețeta de bază și rotiți-vă într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Adăugați 1 cățel de usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1
Adăugați 2 lingurițe de capere scurse și 1 1/2 lingurițe de pastă de hamsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2
Sos Chili-cilantro: în loc de suc de lămâie, folosiți 4 lingurițe de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Adăugați 1/2 la 1 chili serrano proaspăt rezultat și 1/3 cană de cilantro proaspăt ambalat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1
Adăugați 1/4 cană jumătăți de roșii uscate (nu ambalate în ulei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
Adăugați 1 cană fiecare frunze de spanac ușor ambalate și pătrunjel și 1/2 cană de ceapă verde tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1
Adăugați 2 linguri fiecare madeira și arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2
Sos de portocale-coriandru: folosiți doar 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Adăugați 4 lingurițe de suc de portocale și 1/2 linguriță fiecare coriandru măcinat și coaja de portocală rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4
Tamari-sos de susan: înlocuiți uleiul de susan asiatic (prăjit) cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
TamariTamari
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Adăugați 1 1/2 lingurițe tamari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamariTamari
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista