Anghinare cu lămâie
Anghinare cu Lemonnaise este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 90 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet distilat, boabe de piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Anghinare, Cum să gătești anghinare, și Anghinare Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o tigaie de 6 până la 8 litri la jumătate cu apă.
Adăugați oțet și boabe de piper; se aduce la fierbere la foc mare.
Între timp, felie de aproximativ 1 inch off topuri de anghinare; aruncați sfaturi. Tăiați tulpinile la același nivel cu fundul. Scoateți și aruncați frunzele mici din fund. Cu foarfece, tăiați vârfurile spinoase din frunzele exterioare rămase.
Adăugați anghinare în apă și fierbeți, acoperite, până când fundul străpunge ușor, 30 până la 35 de minute; se scurge.
În timp ce anghinarea gătește, faceți lemoneză. Într-un blender sau robot de bucătărie (un blender produce cele mai bune rezultate), învârtiți tofu, suc de lămâie, ulei și muștar până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. (În cazul în care face înainte, rece etanș până la 1 zi; se amestecă înainte de a utiliza.)
Serviți anghinare cu sos pentru scufundare.
Variați sosul dunk: pentru variații de lemmonaise (pasul 4 de mai sus), adăugați ingrediente la rețeta de bază și rotiți-vă într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați 1 cățel de usturoi tocat.
Adăugați 2 lingurițe de capere scurse și 1 1/2 lingurițe de pastă de hamsie.
Sos Chili-cilantro: în loc de suc de lămâie, folosiți 4 lingurițe de suc de lămâie.
Adăugați 1/2 la 1 chili serrano proaspăt rezultat și 1/3 cană de cilantro proaspăt ambalat.
Adăugați 1/4 cană jumătăți de roșii uscate (nu ambalate în ulei).
Adăugați 1 cană fiecare frunze de spanac ușor ambalate și pătrunjel și 1/2 cană de ceapă verde tocată.
Adăugați 2 linguri fiecare madeira și arpagic tocat.
Sos de portocale-coriandru: folosiți doar 1 lingură de suc de lămâie.
Adăugați 4 lingurițe de suc de portocale și 1/2 linguriță fiecare coriandru măcinat și coaja de portocală rasă.
Tamari-sos de susan: înlocuiți uleiul de susan asiatic (prăjit) cu uleiul de măsline.
Adăugați 1 1/2 lingurițe tamari.