Anghinare Cu Ierburi Prăjite

Anghinare Cu Ierburi Prăjite
Friptura de anghinare din plante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 187 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți ulei de măsline, sare kosher, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Cu Ierburi Prăjite, Anghinare cu maioneză afumată, și Anghinare cu maioneză afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Tăiați partea superioară 1/4 din fiecare anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Îndepărtați și aruncați frunzele exterioare dure, de culoare verde închis, până când puteți vedea inima verde pal dedesubt. Tăiați întreaga tulpină.
3
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime. Într-o tigaie mare din fontă, combinați pătrunjelul, usturoiul, uleiul, sarea, piperul și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați anghinarea și aruncați. Prăjiți, amestecând de două ori, până când anghinarea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
5
Se presară cu coaja.
6
Se servește cu maioneza (dacă se dorește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista