Anghinare Cu Ierburi Prăjite
Friptura de anghinare din plante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 187 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți ulei de măsline, sare kosher, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Cu Ierburi Prăjite, Anghinare cu maioneză afumată, și Anghinare cu maioneză afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Tăiați partea superioară 1/4 din fiecare anghinare.
Îndepărtați și aruncați frunzele exterioare dure, de culoare verde închis, până când puteți vedea inima verde pal dedesubt. Tăiați întreaga tulpină.
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime. Într-o tigaie mare din fontă, combinați pătrunjelul, usturoiul, uleiul, sarea, piperul și 1/4 cană de apă.
Adăugați anghinarea și aruncați. Prăjiți, amestecând de două ori, până când anghinarea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Se servește cu maioneza (dacă se dorește).