Anghinare Cu Ierburi Prăjite
Anghinarea cu ierburi prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $3.16 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți anghinare pentru bebeluși, piper, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare cu maioneză afumată, Anghinare cu maioneză afumată, și Farro cu anghinare și salată de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Tăiați partea superioară 1/4 din fiecare anghinare.
Îndepărtați și aruncați frunzele exterioare dure, de culoare verde închis, până când puteți vedea inima verde pal dedesubt. Tăiați întreaga tulpină.
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime. Într-o tigaie mare din fontă, combinați pătrunjelul, usturoiul, uleiul, sarea, piperul și 1/4 cană de apă.
Adăugați anghinarea și aruncați. Prăjiți, amestecând de două ori, până când anghinarea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Se servește cu maioneza (dacă se dorește).