Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți creveții de anghinare. O porție conține 568 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,63 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, bulion de pui, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Tomate Anghinare Coace, Anghinare Paste Coace, și Anghinare și pui coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 375 int.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați creveții, anghinarea și ceapa într-un 11x7-in uns. vas de copt; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Într-o tigaie mare, sotează ciupercile și ardeiul roșu în unt până se înmoaie. Se amestecă supa, smântâna, sherry, sosul Worcestershire, coaja de lămâie și ardeiul alb; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă peste amestecul de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Într-un castron mic, combinați pesmetul, brânza, pătrunjelul și untul; presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți, neacoperite, 20-25 de minute sau până când Bulbuc și topping este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Albertina Gold Medal Winner Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Albertina câștigător al Medaliei de aur Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine
Cel mai bun atunci când este servit rece. Un vin delicios care are arome de mere, pere și pepene galben. Arome florale de flori portocalii.