Anghinare-Crab Souffl
Artichoke-Crab souffl XV ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 211 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Piept de pui cu suflet de Crab și anghinare, Anghinare Souffle Pie, și Sufleu De Anghinare Si Ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați o bucată de folie suficient de lungă pentru a se potrivi în jurul unui vas de suflet de 2 litri, permițând o suprapunere de 1 inch; pliați folia pe lungime în treimi. Înveliți ușor o parte a foliei și fundul vasului cu spray de gătit. Înfășurați folia în afara vasului, partea acoperită împotriva vasului, permițându-i să se extindă la 4 inci deasupra jantei pentru a forma un guler; asigurați-vă cu șnur sau bandă de mascare.
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de grăsime de slănină în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Se adaugă ceapa în grăsimea de slănină în tigaie și se sotează 2 minute sau până se înmoaie.
Adăugați făină și gătiți 1 minut, amestecând constant cu un tel de sârmă. Adăugați treptat lapte, amestecând constant. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește 1 minut sau până se îngroașă, amestecând constant.
Așezați înlocuitorul de ou într-un castron mare. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la înlocuitorul de ouă, amestecând constant cu un tel de sârmă. Se amestecă slănină, brânză, sare, ardei, anghinare și carne de crab; deoparte.
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de lapte. Îndoiți ușor amestecul de albus de ou rămas.
Se toarnă amestecul în vasul souffl pregătit.
Coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți încă 45 de minute sau până când este umflat și auriu. Îndepărtați cu grijă gulerul de folie și serviți imediat.
Notă: pentru a face suflete individuale, pregătiți 6 (8 uncii) ramekins conform indicațiilor de mai sus. Împărțiți amestecul souffl uniform între ramekine și așezați pe o foaie mare de copt.
Coaceți conform indicațiilor de mai sus.