Anghinare Crab Aperitiv

Anghinare Crab Aperitiv
Aperitivul de crab cu anghinare ar putea fi doar rețeta fără lactate și pescatarian pe care o căutați. Acest aperitiv are 118 calorii, 8 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 9 și costă 1,31 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet, cățel de usturoi, oțet de vin roșu și busuioc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de lingură de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aperitiv Anyone? Dip cu anghinare și crab, aperitiv cu crab și pizza cu crab pentru aperitiv.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, muștarul, oțetul, usturoiul, busuiocul, praful de ceapă, sosul de ardei iute, sare și piper; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Într-un castron mare, combinați anghinarea, crabul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați dressing; arunca pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire.
4
Serviți cu pâine franțuzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Aromele de Golden Delicious Apple, piersici albe și nectarine sunt accentuate cu nuga, miere și zahăr brun. Aromele de piersici, mere și crème brulee se îmbină cu note de caramel, crustă de plăcintă caldă și mere copt.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista