Anghinare Condimentate
Anghinarea condimentată este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 78 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, oțet de vin, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este uimitor. Încercați Covrigi Condimentați, Covrigi Condimentați, și Sos De Soia Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 12 până la 14 litri (Vezi notele), combinați aproximativ 6 litri de apă, oțet, ulei de măsline, boabe de piper, frunze de dafin și ienibahar. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Între timp, clătiți bine anghinarea. Feliați și aruncați aproximativ 1 inch de la vârfuri; tăiați tulpinile. Cu foarfece, tăiați și aruncați vârfurile spinoase rămase din frunzele exterioare.
Adăugați anghinare în apa clocotită. Reveniți la fierbere, acoperiți și fierbeți până când fundul este fraged când este străpuns cu o furculiță, 25 până la 30 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.