Anghinare, ceapă și Hash de cartofi

Anghinare, ceapă și Hash de cartofi
Anghinare, ceapă și cartofi Hash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 338 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,53 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Dacă aveți oțet de cidru de mere, thymes, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Somon cu cartofi-anghinare Hash, Friptură arsă cu cartofi-anghinare Hash, și Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Alep-piper Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Scurgeți și întoarceți-vă pe o placă de tăiere. Spargeți cartofii cu partea unui cuțit mare sau a unei spatule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline. Când tigaia este foarte fierbinte, dar nu fumează, adăugați ceapa cipollini și gătiți până când începeți să caramelizați, aproximativ 4 până la 5 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă anghinarea scursă și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute inainte de a le intoarce, astfel incat sa se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Adăugați cartofii și gătiți până când cartofii încep să se rumenească, apoi amestecați usturoiul și cimbrul. Se toarnă încet în bulionul de pui, răzuind bucățile de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se presară cu oțet și se ajustează condimentele cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8
Transferați într-un platou și garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista