Anghinare aburită cu Dip de șofran de migdale
Anghinarea aburită cu Dip de șofran de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, anghinare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cod Aburit Cu Conopidă Și Șofran, Midii Aburite Cu Șofran, și Midii Aburite Cu Șofran Și Roșii.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați anghinarea într-un coș cu aburi așezat peste cel puțin 3 căni de apă și abur, acoperite, până când frunzele pot fi îndepărtate cu ușurință, aproximativ 1 oră.
Lasă să se răcească. Cam la jumătatea gătitului verificați nivelul apei și adăugați mai multe, dacă este necesar.
Într-un castron mic, amestecați șofranul și lingura de apă clocotită. Prăjiți migdalele într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mare până când începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Scoateți migdalele și adăugați 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți până începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Într-un robot de bucătărie, măcinați migdalele până se toacă mărunt.
Adăugați amestecul de șofran, amestecul de ceapă, iaurtul și pătrunjelul și piureul până se omogenizează.
Se transferă într-un castron și se amestecă sucul de lămâie și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Se servește cu anghinare.