Anghinare aburită cu Dip de șofran de migdale

Anghinare aburită cu Dip de șofran de migdale
Anghinarea aburită cu Dip de șofran de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, anghinare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cod Aburit Cu Conopidă Și Șofran, Midii Aburite Cu Șofran, și Midii Aburite Cu Șofran Și Roșii.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați anghinarea într-un coș cu aburi așezat peste cel puțin 3 căni de apă și abur, acoperite, până când frunzele pot fi îndepărtate cu ușurință, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
3
Lasă să se răcească. Cam la jumătatea gătitului verificați nivelul apei și adăugați mai multe, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Într-un castron mic, amestecați șofranul și lingura de apă clocotită. Prăjiți migdalele într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mare până când începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
șofranșofran
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Scoateți migdalele și adăugați 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți până începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Într-un robot de bucătărie, măcinați migdalele până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
9
Adăugați amestecul de șofran, amestecul de ceapă, iaurtul și pătrunjelul și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
șofranșofran
IaurtIaurt
CeapăCeapă
10
Se transferă într-un castron și se amestecă sucul de lămâie și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se servește cu anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista