Angel Biscuits

Angel Biscuits
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții Angel. O porție conține 724 calorii, 13g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de unt, zahăr, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Biscuiți înger : biscuiți ușori făcuți cu drojdie, Angel Biscuits, și Angel Biscuits.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Între timp, amestecați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; tăiați scurtarea și untul cu un blender de patiserie până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați amestecul de drojdie și Zara și adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
5
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci sau în pătrate de 2 inci.
7
Așezați pe 2 foi de copt uns.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 400 timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Biscuiți înger cu scorțișoară-stafide: înlocuiți 1/4 cană de zahăr brun ambalat ferm pentru 2 linguri. zahăr. Se amestecă 1 cană stafide de copt, 2 lingurițe. coaja de lămâie și 1 linguriță. scorțișoară măcinată în amestec de făină în pas continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
BiscuițiBiscuiți
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
10
Notă: Am testat cu stafide de coacere Sun-Maid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
11
Sfaturi de economisire a timpului: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin aluat în formă de pas într-un disc; depozitați într-un recipient etanș din sticlă la frigider până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute.
13
Rulați, tăiați și coaceți conform instrucțiunilor din pașii 4 - biscuiții necoapte pot fi congelați pe o foaie de copt, acoperită cu folie de plastic, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
14
Transferați biscuiții congelați într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar și congelați până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți CongelațiBiscuiți Congelați
15
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere conform instrucțiunilor.
DificultateGreu
Gata În32 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista