Angel Biscuits
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții Angel. O porție conține 724 calorii, 13g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de unt, zahăr, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Biscuiți înger : biscuiți ușori făcuți cu drojdie, Angel Biscuits, și Angel Biscuits.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; lăsați să stea 5 minute.
Între timp, amestecați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; tăiați scurtarea și untul cu un blender de patiserie până se sfărâmă.
Combinați amestecul de drojdie și Zara și adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați aproximativ 1 minut.
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch.
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci sau în pătrate de 2 inci.
Așezați pe 2 foi de copt uns.
Coaceți la 400 timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii.
Biscuiți înger cu scorțișoară-stafide: înlocuiți 1/4 cană de zahăr brun ambalat ferm pentru 2 linguri. zahăr. Se amestecă 1 cană stafide de copt, 2 lingurițe. coaja de lămâie și 1 linguriță. scorțișoară măcinată în amestec de făină în pas continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Notă: Am testat cu stafide de coacere Sun-Maid.
Sfaturi de economisire a timpului: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin aluat în formă de pas într-un disc; depozitați într-un recipient etanș din sticlă la frigider până la 5 zile.
Lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute.
Rulați, tăiați și coaceți conform instrucțiunilor din pașii 4 - biscuiții necoapte pot fi congelați pe o foaie de copt, acoperită cu folie de plastic, 2 ore.
Transferați biscuiții congelați într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar și congelați până la 1 lună.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere conform instrucțiunilor.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 rating stele pare ca un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.