Andouille și fasole roșie cu orez
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Andouille și fasolea roșie cu orez ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 366 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, fasole, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole Roșie Și Orez Cu Cârnați Andouille, și Orez Andouille și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cârnați; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor. Folosind o lingură cu fante, transferați cârnații într-un castron și păstrați la cald.
Adăugați ardei gras, ceapă, condimente Cajun, cimbru și sos de ardei iute în tigaie; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați fasole și bulion în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se ingroasa, zdrobind jumatate din fasole.
Adăugați cârnați, pătrunjel și sare în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.