Andouille-friptură de carne de porc umplută cu sos de tigaie
Andouille-friptură de carne de porc umplute cu sos de tigaie este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 406 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați paprika, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Andouille-Cotlet De Porc Umplut, Andouille-carne de porc umplută cu muștar creol, și Friptură cotlet de porc cu salvie & ceapa umplutura & sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura pe o tăietură cu partea scurtă spre dvs. și grăsimea orientată în jos. Folosind un cuțit ascuțit de filet (cu lama orizontală pe placă), fluturați friptura deschisă la aproximativ 1 inch de la fundul fripturii. Lucrați cu atenție pentru a nu tăia tot drumul. Continuați să feliați orizontal, deschizând friptura până când aveți o bucată mare, subțire și plată de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit File
2
Așezați carnea de porc într-o pungă mare de congelator etanșă(sau într-un recipient mare de plastic cu capac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Pentru a pregăti saramura, aduceți 6 căni de apă, sarea,zahărul, boabele de piper,usturoiul,cimbrul, frunzele de dafin și ceapa la foc mic într-o oală medie la foc mediu. Se amestecă până când zahărul și sarea s-au dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scoate de pe foc și se răcește adăugând cuburile de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De Viață
5
Se toarnă saramura în punga congelatorului, scufundând friptura complet, se sigilează și se lasă deoparte timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Așezați cârnații în interior pe lungime. Pierceți carcasele cu vârful unui cuțit ascuțit (acest lucru va asigura că aroma cârnaților intră în carnea de porc în timp ce gătește). Începând cu partea scurtă, rotiți friptura strâns, stilul de jeleu. Asigurați friptura cu sfoară de bucătărie bine montată la intervale uniforme la aproximativ 2 centimetri distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Se presară sare, piper, usturoiul granulat și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați mai întâi partea de grăsime prăjită și arsă în jos, 3 până la 4 minute, apoi pe fiecare dintre celelalte trei părți. Când se întoarce spre partea finală, transferați tigaia în cuptor și coacețipână când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu,de la 45 la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți friptura din cuptor; așezați carnea de porc pe un platou în timp ce faceți sos din picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Setați tigaia la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Adăugați puțin ulei, dacă este necesar, și sotati ceapa, morcovii și țelina. Gatiti legumele pana se caramelizeaza bine, aproximativ 8 minute. Apoi se condimentează cu sare și piper. Degajează tigaia cu vermut și reduce până când lichidul s-a redus aproape complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vermut
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Adăugați bulionul de pui și reduceți din nou încă 5 minute; acest lucru vă va asigura că aveți un sos frumos și bogat. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
16
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți-o în unt pentru a îngroșa sosul. Terminați cu coaja de lămâie, o stoarcere de suc de lămâie și serviți sosul peste cotlet de porc umplut cu andouille feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Nonpareils Argintii
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Carne De Porc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie